Reduceri online din categoria Telefoane Mobile

Telefon Mobil Microsoft Lumia 435, 8GB, Dual SIM, White


   &nbsp<br /> Două cartele SIMAlege cea mai bună cartelă SIM pentru fiecare contact și activează opțiunile de apel în așteptate și de redirecționare a apelurilor între cartelele SIM &ndash<br />cu Lumia 435 Dual SIM îți poți optimiza apelurile cât se poate de simplu. Pot exista costuri suplimentare, dependente de operator.    &nbsp<br />Experiența unui smartphone mai bunSmartphone-ul Lumia 435 Dual SIM este fiabil și ușor de utilizat. Beneficiază de cele mai recente actualizări software și este echipat cu servicii Microsoft populare precum Skype, Office și OneDrive - preinstalate și gratuite. Este o experiență smartphone întâlnită de obicei la telefoanele mai scumpe, de vârf.     &nbsp<br />Apelare video cu SkypeDispozitivul Lumia 435 Dual SIM are o cameră frontală pentru o experiență Skype complet integrată. Treci rapid de la un apel obișnuit la un apel video prin Skype, primește oricând apeluri prin Skype și apelează contactele Skype direct din lista de contacte. Ține legătura cu persoanele importante.     &nbsp<br />Aplicațiile pe care ți le doreștiExistă sute de mii de aplicații în magazin. Descarcă Instagram, WhatsApp, Facebook, Candy Crush Saga, Despicable Me: Minion Rush și Minecraft. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru aplicații? Adaugă până la 128 GB de spațiu de stocare suplimentar și rulează aplicațiile și jocurile direct de pe cardul SD.    &nbsp<br />Colorat și construit să rezisteOriunde te-ai afla, smartphone-ul tău trebuie poată fi alături de tine, iar Lumia 435 Dual SIM poate face asta. Forma sa compactă se mulează perfect în palmă și este extrem de ușor de personalizat pentru orice ocazie &ndash<br />ia o carcasă posterioară nouă, fixeaz-o și bucură-te de un aspect cu totul diferit.     &nbsp<br />Un smartphone mai personalLumia 435 Dual SIM îți permite să adaugi o notă personală telefonului folosind dosare live pentru a organiza pictogramele în grupuri. Este un mod excelent de a îți personaliza ecranul Start.    &nbsp<br />Conținutul pachetului - Telefon Microsoft Lumia 435 White (dual SIM)<br />- Acumulator<br />- Încărcător<br />- Documentație oficială (Ghid de utilizare).
Microsoft Telefon Mobil Microsoft Dual SIM Smartphone Lumia 435, CPU Dual-Core 1.2 GHz, 1GB RAM, 8GB Flash, LCD 4.0 inch (480×800), Windows 8.1, White

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.