Reduceri online din categoria Telefoane Mobile

Telefon Mobil HTC One M8s, 16GB, Gunmetal Gray


Bazat pe unul dintre cele mai reprezentative telefoane din toate timpurile, HTC One M8s vine cu un set de caracteristici importante: ecran Full HD de 5", camera frontala de 5MP, camera principala de 13MP, capacitate de stocare ampla, HTC Boomsound si Android Lollipop. Creat meticulos dintr-un singur bloc de aluminiu, HTC One M8s se potriveste perfect in mana ta, facandu-l unul dintre cele mai confortabile telefoane. Avand sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si un procesor ultra rapid Octa-Core, veti gasi frumusetea si in interiorul lui. Datorita HTC Eye Experience, puteti utiliza vocea sau reperele vizuale pentru a realiza selfi-uri cu camerea frontala a telefonului de 5MP. Puteti deasemenea sa fotografiati imagini super detaliate prin interpediul camerei de 13MP, apoi sa le vizualizati pe superbul ecran Full HD de 5". Adu la viata muzica si videoclipurile tale cu HTC Boomsound. Doua difuzoare stereo inteligent plasate pe partea frontala a telefonului, combinate cu amplificatoare dedicate iti vor oferi un sunet uimitor. Motion Launch face sarcinile simple mai usor de realizat. Pur si simplu puneti telefonul la ureche pentru a raspunde unui apel, accesati aplicatiile cu o singura atingere sau utilizati controlul vocal pentru a suna un prieten. Atingeti de doua ori telefonul pentru al trezi, astfel incat puteti verifica ceasul, vremea sau memento-urile.
HTC Telefon Mobil HTC Smartphone One M8s, CPU Octa-Core, 2GB RAM, 16GB Flash, Super LCD3 5.0 inch (1080×1920), Android 5.0, Gunmetal Gray

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.