Reduceri online din categoria Tablete

ASUS Tableta Asus Fonepad 7, Procesor Intel® Atom™ Z2520 Dual Core 1.2GHz, LCD WSVGA 7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, 3G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Neagra)


  Va prezentam campania: “Fiabilitate Garantata” - produsul reparat plus banii inapoi 100%!       CE: ASUS România derulează în perioada 1 august – 31 decembrie 2015 campania „Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi”. Promovând calitatea laptopurilor și a tabletelor ASUS, programul asigură orice cumpărător că își va primi banii înapoi în cazul întâmpinării vreunui defect de hardware, iar în același timp produsul îi va fi reparat.       DE CE: Prin acest program, compania își duce mai departe angajamentul privind asigurarea calității produselor sale. Clienții ASUS pot avea certitudinea unei alegeri sigure în privința fiabilității laptopurilor sau a tabletelor cumpărate, indiferent din ce gamă fac parte. În eventualitatea dezvoltării vreunui defect de hardware pe parcursul primelor 12 luni de la achiziție, compania va asigura reparația gratuită și în același timp va returna contravaloarea produsului în cauză.       CUM: Pentru a beneficia de acest avantaj, fiecare cumpărător trebuie să își înregistreze produsul pe site-ul ASUS în termen de 15 zile de la data achiziției, încărcând o copie digitală a facturii fiscale sau a bonului fiscal.       Un device eligibil poate fi înscris o singură dată în programul de „Fiabilitate Garantata”, orice altă încercare de a-l înregistra din nou fiind neeligibila. Cererea de ramburare a banilor este eligibilă doar dacă este inițiată de persoana care a achiziționat produsul in perioada campaniei. Este permisă o singură cerere de rambursare pentru persoanele fizice și maxim 10 pentru persoanele juridice.       În cazul apariției vreunui defect de hardware, clientul va contacta serviciul de asistență ASUS pentru a raporta problema și a aranja remedierea acesteia. În termen de 30 de zile de la eventuala reparație, utilizatorul trebuie să transmită o cerere de ramburs prin intermediul aceluiași site web. Compania îi va returna banii direct în contul bancar în termen de 30 de zile de la validarea aplicației pentru ramburs.       Pe scurt, trebuie sa urmariti 5 pasi simpli pentru a beneficia de campanie:     1.       Achizitionati un produs ASUS eligibil pana la data de 31 Decembrie 2015!   2.       Inregistrati produsul si incarcati factura/bonul fiscal in maximum 15 zile de la data achizitiei pe site-ul ASUS.   3.       In cazul in care produsul dezvolta un defect de hardware, contactati serviciul de asistenta client ASUS pentru a raporta problema si a stabili remedierea acestuia.   4.       Transmiteti o cerere de ramburs prin intermediul site-ului ASUS in maximum 30 de zile de la data reparatiei.   5.       Primiti contavaloarea produsului achizitionat, direct in contul dvs. bancar in termen de 30 de zile de la validarea aplicatiei pentru ramburs.   Mai multe detalii pot fi accesate din urmatorul link.
ASUS Tableta Asus Fonepad 7, Procesor Intel Dual Core 1.2GHz, LCD WSVGA 7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, 3G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Neagra)

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.